vanrooijen-wagenpark-bestikkering

Wilt u informatie aanvragen?

Vul dan S.V.P. onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Stephan van Rooijen Reclame

Landzigt 16-12 - 3454 PE - De Meern
(030) 737 08 62 / 06-13 09 26 84 (Whatsapp mogelijk)
stephanvanrooijenreclame@live.nl

 


Aanleverspecificaties en Materiaalinformatie

Aanleverspecificaties

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn raden wij aan uw logo aan te leveren in een zogenaamd vectorbestand. Dit betreft een AI/EPS of PDF bestand. Een JPG als PDF opgeslagen, is geen vectorbestand. Geef ons aan hoeveel stuks u wilt en wat de exacte afmeting is van uw reclame en wij zorgen ervoor dat u snel voorzien bent van uw reclame.

Bestanden kunnen op verschillende manieren aangeleverd worden. Heeft u een bestand tot 10 MB dan kunt u het aan ons mailen. Mocht uw bestand groter zijn dan 10 MB, maar niet groter dan 2GB, dan kunnen we gebruik maken van We Transfer.

Tot slot kan het bestand groter zijn dan 2 GB dan gaat onze voorkeur uit naar het aanleveren via een zogenaamde opslagmedia. Hierbij kunt u denken aan een USB-stick, dvd of externe harde schijf. Wij zoeken graag samen met u naar de juiste oplossing.

Materiaalinformatie

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit vinyl van de merken Avery en 3M. Er zijn uiteraard verschillende gradaties vinyl leverbaar die aansluiten bij de toepassing van uw reclame. Wilt u meer informatie over het materiaal waar wij mee werken, aarzel niet en neem contact met ons op! Gebruikt u reeds een ander soort vinyl, waar u tevreden over bent, kunnen wij dit uiteraard ook aan u leveren.