Stephan van Rooijen Reclame verzorgt alle vormen van voertuigreclame.

Een van de meest effectieve vormen van reclame is voertuigreclame. Jouw bedrijfswagen wordt onderweg door tientallen, honderden, misschien wel duizenden mensen gezien. Daar zitten bijna altijd wel potentiële klanten tussen. Met een opvallende belettering en een goed logo op jouw auto val je direct op. Stephan van Rooijen Reclame is specialist op het gebied van het beletteren van bedrijfswagens. Wij verzorgen de voertuigreclame voor het midden- en kleinbedrijf, maar zeker ook voor grotere bedrijven.

De mogelijkheden voor reclame-uitingen op jouw bedrijfswagen zijn bijna grenzeloos. Je kunt kiezen voor jouw logo met bijpassende belettering, maar ook voor een fullcolour print over de hele carrosserie. Graag adviseren wij je daarbij, of doen we een voorstel voor de tekst.

Voertuigreclame blijft niet beperkt tot het beletteren van bedrijfswagens. Ook vrachtwagens, bussen, personenwagens, zelfs fietsen en boten kunnen wij beletteren als je dat wilt.

Stephan van Rooijen Reclame gebruikt voor de belettering uitsluitend de hoogste kwaliteit vinyl, die kleurecht is en bestand tegen wasstraat en hogedrukspuit. Je krijgt er drie jaar garantie op, maar in de meeste gevallen gaat hij tot wel 10 jaar mee.